Welkom bij het Taalakkoord

Meer dan 300 werkgevers, taalpartners en branches hebben zich aangesloten bij het Taalakkoord. Zij zien de voordelen van goede taalvaardigheid voor alle medewerkers. Deelt u deze doelstelling en wilt u deel uitmaken van een netwerk van bedrijven dat het werken aan taalvaardigheid in het personeelsbeleid heeft opgenomen? Sluit dan ook aan bij het Taalakkoord!

Bworkz

Bworkz is een opleidingsbedrijf dat opleiding en werkervaring met elkaar samenbrengt en zo deelnemers begeleid naar een vaste betaalde baan. Over het algemeen leiden we statushouders op door middel van het verzorgen van een vakopleiding met een gedegen (vak) taalopleiding in de sectoren schoonmaak, logistiek, retail, bouw, zorg en thuiszorg en horeca.

Taal is de verbindende factor voor onze doelgroep. Beheersing van de taal zorgt uiteindelijk voor het krijgen van een vaste baan en daarmee voor integratie en vrijheid in het inrichten van je eigen leven. Taal legt de basis voor je nieuwe toekomst. We willen met de aansluiting aan het Taalakkoord aangeven hoe belangrijk we taal vinden en laten weten dat we ons inspannen om met taal het verschil te maken.