Taalakkoord Werkgevers houdt op te bestaan

Het landelijk Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten. De Leerwerkloketten stoppen met de uitvoering van het landelijk Taalakkoord Werkgevers. Het Taalakkoord is een mooie aanzet geweest voor werkgevers en taalaanbieders om bewust met het thema aan de slag te gaan. Taal op de werkvloer blijft onderdeel uitmaken van de reguliere dienstverlening van de Leerwerkloketten en uiteraard blijven wij bereikbaar voor advies en vragen. Heb je vragen over taal op de werkvloer? Neem dan contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt. Je vindt jouw Leerwerkloket op www.leerwerkloket.nl/leerwerkloketten

Inproba B.V.

Inproba is producent, importeur en exporteur van oosterse voedingsmiddelen en smaakmakers. Bekend van onze ketjap en chilisauzen, sambal, boemboes en andere kruidenmixen. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en werken met de modernste technieken.

Wij blinken uit door gegarandeerde kwaliteit te combineren met een uitstekende prijs. We werken continu aan verbetering en vernieuwing. Voor onze producten en ten aanzien van het productieproces. Wij hechten er waarde aan dat onze producten worden bereid met de beste grondstoffen, veilig en met hart voor milieu en de omgeving.