Taalakkoord Werkgevers houdt op te bestaan

Het landelijk Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten. De Leerwerkloketten stoppen met de uitvoering van het landelijk Taalakkoord Werkgevers. Het Taalakkoord is een mooie aanzet geweest voor werkgevers en taalaanbieders om bewust met het thema aan de slag te gaan. Taal op de werkvloer blijft onderdeel uitmaken van de reguliere dienstverlening van de Leerwerkloketten en uiteraard blijven wij bereikbaar voor advies en vragen. Heb je vragen over taal op de werkvloer? Neem dan contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt. Je vindt jouw Leerwerkloket op www.leerwerkloket.nl/leerwerkloketten

Tacon

Tacon is een leider in de industrie voor het verwerken van flexibele materialen zoals tape en folie (snijden/stanzen/lamineren).

Communicatie is zo ongelofelijk belangrijk dat wij hier zoveel mogelijk ondersteuning willen bieden. Wij werken met statushouders en wij vinden het erg belangrijk om de communicatie barrière weg te nemen door onze werknemers te helpen in hun ontwikkeling van de Nederlandse taal. Dit hebben we laten zien door de inzet van vakgerichte taalondersteuning via Leerwerkloket Midden-Limburg.