Welkom bij het Taalakkoord

Meer dan 300 werkgevers, taalpartners en branches hebben zich aangesloten bij het Taalakkoord. Zij zien de voordelen van goede taalvaardigheid voor alle medewerkers. Deelt u deze doelstelling en wilt u deel uitmaken van een netwerk van bedrijven dat het werken aan taalvaardigheid in het personeelsbeleid heeft opgenomen? Sluit dan ook aan bij het Taalakkoord!

Trampolinevereniging Triffis

Trampoline vereniging Triffis uit Alkmaar is een gezonde vereniging met een groot regionaal karakter. In onze thuisbasis ‘ De Meent’, beschikken wij over een top trainingslocatie waar recreanten en topsporters zich kunnen verbeteren op het uitoefenen van de trampoline sport.

In het verleden heeft dit geleid tot uitzending van leden naar verschillende internationale toernooien waaronder EK’s, WK’s en wereldbeker wedstrijden.

Door het grote regionale karakter van onze vereniging, is een samenwerking met het Taalakkoord een mooie aanvulling in onze ambitie om ook op maatschappelijk vlak van invloed te zijn. Taalbeheersing is van uitermate groot belang om van toegevoegde waarde te kunnen zijn in onze maatschappij. Wij stimuleren daarom ook dit akkoord.