Taalakkoord Werkgevers houdt op te bestaan

Het landelijk Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten. De Leerwerkloketten stoppen met de uitvoering van het landelijk Taalakkoord Werkgevers. Het Taalakkoord is een mooie aanzet geweest voor werkgevers en taalaanbieders om bewust met het thema aan de slag te gaan. Taal op de werkvloer blijft onderdeel uitmaken van de reguliere dienstverlening van de Leerwerkloketten en uiteraard blijven wij bereikbaar voor advies en vragen. Heb je vragen over taal op de werkvloer? Neem dan contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt. Je vindt jouw Leerwerkloket op www.leerwerkloket.nl/leerwerkloketten

Trampolinevereniging Triffis

Trampoline vereniging Triffis uit Alkmaar is een gezonde vereniging met een groot regionaal karakter. In onze thuisbasis ‘ De Meent’, beschikken wij over een top trainingslocatie waar recreanten en topsporters zich kunnen verbeteren op het uitoefenen van de trampoline sport.

In het verleden heeft dit geleid tot uitzending van leden naar verschillende internationale toernooien waaronder EK’s, WK’s en wereldbeker wedstrijden.

Door het grote regionale karakter van onze vereniging, is een samenwerking met het Taalakkoord een mooie aanvulling in onze ambitie om ook op maatschappelijk vlak van invloed te zijn. Taalbeheersing is van uitermate groot belang om van toegevoegde waarde te kunnen zijn in onze maatschappij. Wij stimuleren daarom ook dit akkoord.