Welkom bij het Taalakkoord

Meer dan 300 werkgevers, taalpartners en branches hebben zich aangesloten bij het Taalakkoord. Zij zien de voordelen van goede taalvaardigheid voor alle medewerkers. Deelt u deze doelstelling en wilt u deel uitmaken van een netwerk van bedrijven dat het werken aan taalvaardigheid in het personeelsbeleid heeft opgenomen? Sluit dan ook aan bij het Taalakkoord!

Aansluiting NRTO bij het Taalakkoord

De Leerwerkloketten bouwen al ruim 5 jaar aan bewustwording om aan de slag te gaan met taal op de werkvloer. Aandacht voor alle basisvaardigheden (taal, rekenen, digitaal) is ontzettend belangrijk. Dit doen we met het hele netwerk! Op 17 januari overhandigde Rieky Janssen (landelijk manager Leerwerkloketten) het certificaat van aansluiting aan Ria van ’t Klooster (directeur NRTO). We zijn ontzettend blij dat NRTO aansluit bij het Taalakkoord, waar inmiddels bijna 130 opleiders en ruim 200 werkgevers bij zijn aangesloten.

NRTO is een ambassadeur die haar netwerk blijft inspireren met kennis en goede voorbeelden over taal op de werkvloer. Samen met NRTO, de opleiders en werkgevers, werken de Leerwerkloketten verder om nog meer mensen de kans te geven zich een leven lang te blijven ontwikkelen.