Taalakkoord Werkgevers houdt op te bestaan

Het landelijk Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten. De Leerwerkloketten stoppen met de uitvoering van het landelijk Taalakkoord Werkgevers. Het Taalakkoord is een mooie aanzet geweest voor werkgevers en taalaanbieders om bewust met het thema aan de slag te gaan. Taal op de werkvloer blijft onderdeel uitmaken van de reguliere dienstverlening van de Leerwerkloketten en uiteraard blijven wij bereikbaar voor advies en vragen. Heb je vragen over taal op de werkvloer? Neem dan contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt. Je vindt jouw Leerwerkloket op www.leerwerkloket.nl/leerwerkloketten

Privacy

Als je met het Taalakkoord Leerwerkloket te maken hebt, dan geef je vaak persoonsgegevens aan ons door. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens als je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Als we persoonsgegevens vragen of krijgen van andere organisaties, dan beschermen we jouw privacy zorgvuldig. Omdat we dat vanzelfsprekend vinden. Maar ook omdat dit moet volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is nieuwe privacywetgeving die vanaf mei 2018 geldt voor de hele Europese Unie.

We kunnen ook gegevens verzamelen over jouw bezoek aan onze website. Dat doen we met cookies. Meer informatie hierover vind je op de pagina cookies.

taalakkoord.leerwerkloket.nl

Wie zijn wij?

Taalakkoord Leerwerkloket heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden van onderwijs, ondernemers en overheid (ROC, SBB, RMC, MKB, gemeenten en UWV). Gezamenlijk ontwikkelen wij activiteiten, arrangementen, producten en diensten die de aansluiting tussen opleidingen en arbeidsmarkt verbeteren.

Hoe beschermen wij jouw persoonsgegevens?

Wij beschermen jouw persoonsgegevens zorgvuldig. Jouw gegevens worden niet zonder toestemming met derden gedeeld. We beveiligen onze systemen goed en zorgen dat deze altijd up-to-date zijn.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren je gegevens, totdat jij aangeeft dat je dit niet meer wilt of wanneer er geen noodzaak meer is. Afmelden kan via taalakkoord@leerwerkloket.nl.

Contact met Taalakkoord Leerwerkloket over privacy of jouw persoonsgegevens

Wil je contact opnemen met Taalakkoord Leerwerkloket over je privacy of je persoonsgegevens? Dan kun je e-mailen naar taalakkoord@leerwerkloket.nl. Geef in de mail duidelijk aan wat je vraag of opmerking is.

Heb je een klacht over jouw privacy? Dan kun je ons ook mailen via taalakkoord@leerwerkloket.nl of je kunt rechtstreeks een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Recht op inzage, correctie, vergetelheid en data-portabiliteit

Indien je aanspraak wilt maken op bovengenoemde rechten, dan kun je ook mailen naar taalakkoord@leerwerkloket.nl.